Obsah fóra www.skype-forum.cz www.skype-forum.cz
SKYPE FORUM - vše o Skype
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Dovolená na míru

Last-minute zájezdy

mikrofon

 
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.skype-forum.cz -> Skype podpora
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
www.cestasnu.cz
Autor Zpráva
nofu



Založen: 21.3.2010
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: ne březen 21, 2010 5:45 pm    Předmět: mikrofon Citovat

Mám problém s nastavením mikrofonu. Ve windows funguje, ale SoundMax ho nastaví na "Zadní vstup". Jakmile ale spustím skype, tak mi skype přepne záznamové zařízení na "Mikrofon", kde je samozřejmě mrtvo. Skočím tedy do záznamu zvuku, přepnu na "Zadní vstup" a mikrofon funguje i ve skype, ale jen do té doby, než skočím do nastavení skype nebo jej vypnu (to mi to tam zase skype hodí "Mikrofon").

Jde nějak zařídit, aby skype nešehal na toto nastavení? Případně nějak odebrat ten mikrofon z Ovládání záznamu, aby na něj ten skype prostě nemohl přepínat (na nic tuto volbu nepotřebuji)? Neznáte nějaké jiné řešení?

Předem děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

djadja



Založen: 9.11.2005
Příspěvky: 884

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2010 9:24 pm    Předmět: Citovat

Nějak z tvého dotazu nerozumím tomu, jak máš zapojený mikrofon. Funkční je např. toto:
Mikrofon zapojen zepředu PC
V ovládacím panelu SoundMax - Mikrofon - navolen záznam hlasu
V ovládacím panelu SoundMax - General - zaškrtnout povolit Multistreaming a Zobrazit na hlavním panelu
Ve Skype pro mikrofon vybrat HD Audio front mic, můžeš ponechat Automaticky nastavit mikrofon
Ve Skype pro repro (pokud jsou zapojeny zezadu PC do zeleného výstupu) navolit SoundMax HD Audio

Ještě pro upřesnění mého příkladu zapojení:
Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - na záložku Zvuk - pod repro kliknout na Hlasitost - zaškrtnout zadní vstup ztlumit.
U mikrofonu (Záznam zvuku) vybrat SoundMax HD Audio. Ačkoliv se ti toto nastavení nemusí zdát logické, tak funguje. A to i po vypnutí PC nebo vypnutí Skype nebo zapnutí PC a zapnutí Skype.
VD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

nofu



Založen: 21.3.2010
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 12:13 am    Předmět: Citovat

Diky za odpoved.

Mikrofon mam zapojen vzadu (jsou tam dva jacky, jeden vstup a jeden vystup, mam to na vstupu - ruzovej)

Je to computer dell, mozna to ma nejakej spesl Soundmax, jde v nem zaskrtnout Zapnuti AudioESP, pote jde vybrat, co ze je na zadnim vstupu (linkovej vstup/mikrofon) a lze zaskrtnout, zda ma hledat nove zarizeni (asi v pripade nejake zmeny na konektoru).

A jde o to, ze kdyz zvolim v AudioESP, ze je na vstupu mikrofon, tak je v hlasitosti na "Zadním vstupu" a ne na "Mikrofonu", ale chova se jako mikrofon, lze nahravat, pokud odskrtnu ztlumeni, tak se i slysim ve svych bednach (proste funguje). Jenze, jakmile spustim skype, tak ten mi prepne zaznamove zarizeni ze "Zadniho vstupu" na "Mikrofon" a mam smulu.
Vzdy musim po zahajeni hovoru do hlasitosti/zaznam, tam zaskrtnout "Vybrat" u ""Zadniho vstupu" a pak to funguje. Ovsem jen do te doby, nez vypnu/zapnu skype ci zahajim dalsi hovor, to to zase prepne na mikrofon a ja to musim jit zmenit z5.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.skype-forum.cz -> Skype podpora Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.

cestasnu.cz




www.cestasnu.cz