Obsah fóra www.skype-forum.cz www.skype-forum.cz
SKYPE FORUM - vše o Skype
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Dovolená na míru

Last-minute zájezdy

Videohovor - prostě nejde

 
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.skype-forum.cz -> Skype hlavní diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
www.cestasnu.cz
Autor Zpráva
bod83



Založen: 19.9.2006
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: út září 19, 2006 12:50 pm    Předmět: Videohovor - prostě nejde Citovat

ahoj, nevím si už rady co mám dělat. Mám analogovou kameru BOSCH. Je připojená k počítači přes TV kartu Winfast DV 2000. Přes S-- se mi to nepovedlo, ale běží mi v pořádku přes kanál CVBS(přes cinche). Ve skype v nastavení - - - když dám otestovat kameru, běží normálně jako výchozí zařízení, jako Win fast i jako Split cam(zkoušel jsem už i tuhle možnost). Samozřejmě mám nastaveno povolit -, několikrát jsem už skype přeinstaloval, abych vyloučil nějakou chybu v instalaci. Ale když chci někomu volat - prostě tam nemám tu ikonku s kamerou, nemůžu spustit videohovor. Můj protějšek u mého kontaktu vidí, že mám kameru, a tedy možnost videohovoru, ale já ho spustit nemůžu. Opravdu si nevím rady, můžete mi někdo poradit? Mám skype verzi 2.5.0.141 - tedy tu nejnovější, co jde.
Už mě nic nenapadá. Díky předem za jakoukoliv radu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

Ghost_307



Založen: 19.9.2006
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út září 19, 2006 10:07 pm    Předmět: Stejný problém - řeším už týden Citovat

Nazdárek, mám uplně stejný problém. Kamerka funguje parádně (např. MS netmeeting), ve Skype v nastavení taky. Ale jak začnu videohovor, nevidím nic a kamera nefunguje :-/ Ještě tu hraje roli má televizní karta, kterou berou všechny tyto programy (včetně třeba ICQ -) jako výchozí zařízení a já nevím, resp. nenašel sem nikde v XPčkách, kde se dá nastavit ,,výchozí,, zařízení pro zachytávání videa nebo tak něco. Budu hledat dál, jak něco zjistím, hodím odkaz nebo popíšu řešení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

Ghost_307



Založen: 19.9.2006
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: út září 19, 2006 10:09 pm    Předmět: Předmět: Stejný problém - řeším už týden: dodatek Citovat

Mimochodem mám taky tu nejnovější verzi Skype. Ve staré verzi a bez televizní karty mě to jelo O.K. Ještě zkusím zakázat TV kartu a nainstalovat starší verzi Skypu Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

Ghost_307



Založen: 19.9.2006
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: st září 20, 2006 10:03 am    Předmět: Citovat

Ještě dotřetice doplním, že já nepoužívám analogovou kameru připojenou k TV kartě, nýbrž klasickou USB webkameru od firmy Genius, ale problém mám naprosto stejný - videohovor prostě nejede. Jediné co mě funguje je přenos hlasu snímaný mikrofonem z webkamery!!! - a to je fakt divné. Z reproduktorů popř. ze sluchátek slyším protější stranu výborně. Takové ty klasické postupy jako přeinstalovat ovladač webkamery, přeinstalovat skype, konflikty hardwaru atd. vše sem vyzkoušel a pořád nic. Embarassed
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

bod83



Založen: 19.9.2006
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: st září 20, 2006 1:02 pm    Předmět: Citovat

no já ve starší verzi skypa taky neměl s tímhle problémy. jenomže já mám jinej problém než ty - ty spustíš videohovor a nic nevidíš, jen slyšíš. Jenomže já tam nemám tu zatracenou ikonku, abych ten videohovor vůbec zahájil. Včera navečer se mi to kdovíjak podařilo - odesílat -, ale jen jednomu kontaktu, u ostatních to nejde. Prostě mi nenabídne možnost videohovoru. Jsem si naprosto jistý, že mé protějšky mají nastavené všechno tak jak má být. I já jsem už zkoušel všecjny klasické způsoby a možnosti řešení, od reinstalace skypa, instalace splitcam, mnohokrát jsem kontroloval správnost nastavení, a nic. Kontaktoval jsem už i skype servis přímo na www.skype.com. Ale nepřišlo mi nic jiného než opět seznam věcí které si mám zkontrolovat. Tak nevím, s někým videohovor spustím, a s někým ne - je to záhada. Když na něco přijdu tak to sem napíšu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

majki



Založen: 3.9.2005
Příspěvky: 8

PříspěvekZaslal: st září 20, 2006 8:15 pm    Předmět: Citovat

Stejny problem, videohovory proste nefunguji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

majki



Založen: 3.9.2005
Příspěvky: 8

PříspěvekZaslal: st září 20, 2006 8:25 pm    Předmět: Citovat

Ja tam ty ikonky mam, to jo, ale spis jde o to, ze puvodne slo povolit videohovor v prubehu hovoru, coz ted nejak nejde....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

black-stars



Založen: 26.9.2006
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 8:00 pm    Předmět: Zkontroluj si nastaveni Citovat

Doporučené systémové požadavky pro Skype - hovor jsou 1Ghz CPU, 512MB RAM, - karta alespoň s 16MB pamětí (také nejnovější instalovaný DirectX) a 512/256kbit (down/up) spojení. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

ptrouba



Založen: 25.10.2006
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: st říjen 25, 2006 12:36 pm    Předmět: Nastavení 2 Citovat

Stejný problém s nepřítomností samotné ikonky jsem vyřešil. Jeden z komunikujících měl pouze SP1. Po instalace SP2 vše v pořádku Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

CESTOVÁNÍ, ZAJEZDY, LAST MINUTE A LETENKY

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.skype-forum.cz -> Skype hlavní diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.

cestasnu.cz




www.cestasnu.cz